Derfor burde du rejse med et bambus håndklæde

Del dine eventyr med en speciel rejsemakker

Når du tager ud på en længere rejse er det altid rart at have noget med hjemmefra – både så du har noget bekendt hjemmefra, men også så du er sikker på, at du aldrig skal gå ned på kvaliteten på dine rejser. Uanset om du foretrækker storbyferie på et hotel eller mere primitive campingture i telt, vil der næsten altid være behov for én ting – et håndklæde. Selv hvis du bor på et 5-stjernet luksushotel, kan kvaliteten på deres håndklæder næppe måle sig med et økologisk bambus håndklæde, og så snart du har mærket de silkebløde fibre på din krop, vil du være omvendt for livet. Har du endnu ikke prøvet et lækkert bambus håndklæde på egen krop, kan du finde et udvalg hos GreenTown.dk, Danmarks grønneste markedsplads. Hvis du trænger til lidt mere overtalelse, kan du herunder læse mere om, hvorfor et bambus håndklæde er din perfekte rejsemakker (og naturligvis også fremover en fast del af dit badeværelse derhjemme).

Fordele ved et bambus håndklæde

Selvom de færreste måske tænker over det, er der stor forskel på håndklæder. Du er nok vokset om med de traditionelle håndklæde i bomuld, der over tiden ofte bliver lidt stive, mister sugeevne og er længe om at tørre mellem brug. Alt dette gør de nyskabende bambus håndklæder op med. Et bambus håndklæde er oftest lavet af en kerne af bomuld, og gerne økologisk, GOTS-certificeret bomuld, der er beklædt med massevis af “bambusløkker”. Løkkerne er de her små tråde på en håndklæde, der gider det et lidt fluffy look. Hvis du vil være helt sikker på at få det bedste håndklæde, skal du lede efter et med 100% bambusløkker.

 

Disse bambusløkker er bløde som silke, og bomuld når ikke disse håndklæder til sokkeholderne, ikke engang tæt på. Udover dette, er bambus håndklæder også kendt for deres utrolige sugeevne, hvilket tørrer dig på rekordtid. Det bedste er dog, at bambus håndklæder tørrer lynhurtigt, og de er derfor helt perfekte at have med på farten. Efter brug skal du blot hænge det til tørre, og det vil hurtigt være tørt nok til at du kan pakke det sammen og begive dig videre på din færd.

Et økologisk håndklæde

Når du vælger en bambus håndklæde, vil det ofte også betyde, at du vælger et økologisk håndklæde. Det meste bambus er nemlig dyrket uden brug af nogen form for pesticider eller gødning, og du kan derfor ikke både selv få glæde af det fantastiske produkt, men klimaet vil også takke dig for at vælge et mere miljøvenligt håndklæde en de konventionelle bomuldshåndklæder. Uanset om du vælger blot at medbringe et lille gæstehåndklæde til hænderne eller et stort økologisk badehåndklæde på din rejse, vil du absolut ikke fortryde det!