Hvor skal turen gå hen?

Dengrønnetallerken.dk bringer artikler bl.a. natur og bæredygtighed, og her kan du læse mere om deres rejseanbefalinger.

 

Søger du inspiration til ferien i år, så bør du kende til Dengrønnetallerken.dk. Det er en madblog, der også skriver om ferier og med fokus på bæredygtighed. Bæredygtighed er et keyword i 2021, og alle bør forholde sig til det, og det gælder både i forhold til politik, forbrugsvaner, rejsevaner etc. Der findes mange måder man kan rejse på, som er mere bæredygtige. Flyet er en rigtig klimasynder, og det er en god ide at lægge flyet på hylden. Der findes heldigvis super gode toge og togruter til hele verden, og med komfortable nattoge kan du tage på langt mere bæredygtige rejser. På den måde kan du følge med i landskabet og få en rejse gennem historien, når du fx rejser ned gennem Europa til historiske byer som Rom. Rigtig mange har allerede skruet gevaldigt ned for flyvningen, og det er virkelig noget, der hjælper på klimaregnskabet. Du kan finde mange forskellige slags rejsemål, som kan tilgås på mere bæredygtige måder ved fx bus eller tog. Hurtigfærgen er heller ikke god, og den skal man virkelig også prøvet at undgå, hvis man gerne vil holde sit co2 aftryk nede. Hvis du har en elbil, så er det heller ikke den værste transportform, og med biler har du også masser af frihed til at køre hvorhen du vil, når du vil. Hvis man tager på en historisk tur og fx besøger middelalderborge i Frankrig eller følger Krigens historie igennem Tyskland og Polen, så er bilen helt klart at foretrække, da man får meget mere fleksibilitet. Og elbilen er langt mindre forurenende end benzin- eller dieselbilen, så vælg den i stedet for.

Bliv inspireret til din næste rejse

Hos Dengrønnetallerken.dk kan du også søge informationer om, hvad du skal huske at købe inden du tager på ferie. De er eksperter i at finde den bedste priser, og hvis du søger gode tilbud, så kan du sikkert finde hjælp på siden, der bringer gode forbrugerråd. Find hjælp til at få fat i det bedste campingudstyr på markedet til de bedste priser. Der findes mange forskellige gode butikker i Danmark, som sælger campingudstyr i den bedste kvalitet. Danmark har en stærk campingkultur og der findes mange gode steder at campere i landet. Hvis du søger en afslappet og økonomisk ferie med hele familien, så er camping en glimrende måde at få fred, frihed, natur og smukke oplevelser. Når man campere behøver man ikke rejse jorden rundt, så det er en klimavenlig ferieform. Desuden elsker børnene det, da de kan spille bold, løbe i bare tæer, møde andre børn og få nye lejekammerater.